DANA

DANA Pizzeria Shoarma en Döner Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 567 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dana. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:58 Bezorgtijd was prima, eten ook wel maar als je €1 betaald voor een upgrade met champignons en paprika, dan verwacht ik niet 1 stukje champignon en 3 stukjes paprika. Mag wel wat meer.
25 jun 2022 om 19:45 Heerlijk gegeten
21 jun 2022 om 22:05 Eten kwam redelijk op tijd Broodjes pita waren niet ingesneden en heel erg droog Op me aardappelschijfjes zaten veel te veell kruiden en de stokbrood viel gewoon uit elkaar
21 jun 2022 om 0:31 Ik had mijn eten besteld om 22:08 uur en ik kreeg het pas om 23:30 uur. Daarnaast probeer ik te bellen waar mijn eten blijft, word er niet opgenomen. Dan krijg ik eindelijk mijn eten is het niet eens warm. Beetje jammer dit.
17 jun 2022 om 22:11 Was er snel, was warm en net als altijd erg lekker
17 jun 2022 om 19:19 Eten prima, maar zakjes aardappelen zijn wel erg klein
14 jun 2022 om 18:56 Heerlijk warm gegeten! Voor herhaling vatbaar.
13 jun 2022 om 10:08 Was extra groente op de pizza gevraagd en paprika. Maar geen van beide zat er op. Verder was het eten lekker
12 jun 2022 om 22:13 Zeer snelle bezorging zoals altijd. En eten was lekker
12 jun 2022 om 7:15 Bezorging en het eten was heel goed!
11 jun 2022 om 23:07 De pizza bodem was plakkerig en niet echt gaar. Nog nooit eerder voorgekomen.
7 jun 2022 om 18:02 Zeer vies en aangebrand eten !!! Ook nog eens bijna 2 uren moeten wachten op het eten Nooit daar bestellen eten is vies en aangebrand